Solceller

Energioptimering - en bæredygtig og fremtidssikker løsning

Hos Elektriker Viborg mener vi, at vi har et ansvar overfor vores medmennesker og vores jord. Vi ønsker at skabe forandringer i den måde, vi forsyner samfundet med elektricitet på. Derfor har vi indlagt flere grønne initiativer i den måde vi arbejder på, og i de services, vi udbyder.

Fossile brændsler, som i dag er vores primære kilde til energi, er en knap ressource. Eksperter vurderer, at med verdens nuværende energiforbrug vil reserver bestående af kul, olie og gas kunne række frem til år 2060. Derfor er vedvarende energiformer altafgørende for en global grøn energirevolution. Solen producerer langt mere energi end hvad vi har brug for i dag. Derfor vil vi med den rette udnyttelse af solens kraft kunne forsyne hele verden med energi – og endda mere til.

Hos Elektriker Viborg tilbyder vi derfor installation af solceller. Med solceller er der mange fordele at hente. Elektriciteten produceres ved hjælp af solens lys, og det er derfor en grøn og CO2-neutral energikilde. Ikke nok med det, er der også en økonomisk gevinst at hente, da du er i stand til at producere egen strøm og dermed sparer penge på elregningen. Det er også muligt at sælge den energi dine solceller producerer til elnettet.
Solceller er altså en investering i fremtiden og en helt essentiel spiller i bekæmpelsen af de klimaforandringer, der har enorme konsekvenser for både mennesker og natur.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S

Solceller er en funktionel el-løsning. Når solens stråler rammer solcelleanlægget, får elektronerne tilført så meget energi, at der skabes strøm i form af jævnstrøm. Der er indbygget en vekselretter i anlægget, som gør det muligt at anvende elektriciteten i en almindelig husstand. Udover at være en energivenlig løsning, som sparer miljøet for en væsentlig mængde CO2, er solceller også en brugervenlig løsning.

Solceller kræver stort set ingen vedligeholdelse efter opsætningen. De har en lang levetid og vil øge salgsværdien af din bolig. Solceller kan opsættes på boligens tag, på jorden, anvendes som solafskærmning, facadebelægning osv. Anlægget findes i mange forskellige modeller, størrelser og kvalitet. Det er altså muligt, at skræddersy en løsning, som dækker lige præcis dig og din husstands behov.

elektriker viborg - energioptimering pv solceller
elektriker viborg - energioptimering solceller

Ønsker du og din virksomhed at gå forrest i klimakampen? At sætte et godt eksempel? Dit erhverv, virksomhed eller institution kan være med til at sikre en grønnere og renere verden med et solcelleanlæg. Solceller er miljømæssigt og økonomisk set en god investering. Solceller en profitabel løsning, som vil mindske virksomhedens elregning markant. Visse erhverv vil ovenikøbet opnå et tilskud ved installering af solceller.

Fremtiden er energineutral

Samtidig vil installationen øge erhvervets CSR-værdi (Corporate Social responsibility) og dermed også virksomhedens konkurrenceevne. Solceller er altså det grønne og sikre valg, som vil spare virksomheden for bekymringer de næste mange årtier frem. Hos Elektriker Viborg har vi mange års erfaring inden for opsætning af solceller i erhverv. Vi tager ikke afsted før, at anlægget er færdigmonteret, tilsluttet og monitoreret. Vi holder os altid opdateret på området, som er i konstant udvikling, således at vi altid kan yde den bedste service med de nyeste teknologier. Kontakt os så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dit erhverv.

elektriker viborg - el-service

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S