Elektriker til erhverv

El-teknik og -installation til arbejdspladsen

Uanset om du står overfor opstart af et nyt erhvervsmål, ønsker forbedringer i dit nuværende eller noget helt tredje, er vi hos Elektriker Viborg klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i de bedste løsninger inden for erhvervsmål såsom butikker, udlejningsejendomme, forsamlingshuse, kontorer, institutioner etc.

Vi ved, at et erhvervsmål kræver funktionelle og komfortable el-løsninger, for at opnå de bedste resultater. Derfor tilbyder vi alt indenfor belysning og ventilation, for at sikre dig og din virksomhed det helt rigtige indeklima.

Vi tilbyder en lang række serviceydelser som lovpligtige el-eftersyn, vedligeholdelse af elinstallationer, opsætning af maskinrum, klinikker, kølerum og evt. julelys. Endvidere har vi kompetencer og erfaring i energiløsninger: installation, optimering og styring, som er er til gavn for både erhvervets komfort of økonomi, og som samtidig sikrer erhvervet et mere klimavenligt elforbrug. Hvis dit erhverv har strømkrævende maskiner tager vi naturligvis højde for det, ligesom vi tilbyder de bedste løsninger indenfor sikring og el-teknik bl.a. overvågnings, røg -og indbrudsalarmer.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S

Fagentreprise

Vælger du fagentreprise, er det dig, der er bygherren. Du har ansvaret for hele byggeprocessen herunder projektering, indhentning af byggetilladelser, styring og koordinering. Det desuden dig, der skal indhente tilbud, skrive kontrakter og stå med det økonomiske og juridiske ansvar.

Når det er sagt, hjælper Elektriker Viborg dig på vej ved at tilbyde fagentreprise inden for mange forskellige fagområder. Vi sørger altid for at sætte os grundig ind i kundens behov inden vi afgiver tilbud på en fagentrepriseopgave. Vi har mange års erfaring inden for erhvervsbyggeri, institution samt boligbyggeri og dermed også stor erfaring i at samarbejde med den pågældende bygherre. Denne erfaring gør, at vi kender til omfanget af forskellige byggeopgaver, og derfor er i stand til at overholde vores aftaler.

elektriker viborg - el-entreprise plantegning ledning
elektriker viborg - el-entreprise nybyggeri

Hovedentreprise

Med Elektriker Viborg som hovedentreprenør tager vi os af fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet, så din vej gennem byggeprojektet bliver så bekymringsfri som muligt. Den eneste du selv skal sørge for er godkendelser og projektmateriale.

Som hovedentreprenør har vi det overordnede ansvar for disponering og styring af fagentrepriserne dvs. at vi helt konkret indgår kontrakterne. Vi repræsenterer dig og din virksomheds behov, og vi er den eneste kontaktperson, som du skal forholde dig til. Du vil dermed undgå en masse opslidende diskussioner med forskellige underentreprenører, og samtidig vil det spare dig for den økonomiske usikkerhed, der tit opstår i et byggeprojekt.

Vi sørger altid for at budgetter overholdes, og at entreprenørernes arbejde koordineres, således at tidsplanen ikke skrider. Vi lever altid op til de kvalitetsmæssige standarder, der er aftalt på forhånd, og som sikrer en problemfri proces både før, i og efter projektets opstart. Mange tror, at hovedentreprise er en dyr løsning, men hos Elektriker Viborg henter vi betalingen for at holde styr på dine byggeopgaver hos de implicerede håndværkere. Der er således mange fordele at hente ved at vælge en professionel hovedentreprenør hos din elektriker i Viborg.

Totalentreprise

Med en totalentreprise ved Elektriker Viborg klarer vi hele byggeprocessen. Alt du skal gøre er, at underskrive en kontrakt, så sørger vi for kontrakter med underentreprenørerne. Vi har overblikket og sørger for at indgåede aftaler med alle fagentreprenørerne bliver overholdt. Kunden vil selvfølgelig i lige så høj grad være en del af beslutningsprocessen. Det gælder for totalentreprise, som for alle vores andre ydelser, at kundens behov er i højsædet.

Når du står og skal vælge entrepriseform er det vigtigt, at stille dig selv nogle væsentlige spørgsmål: Hvad er omfanget af byggeriet? Er der tale om en renovering, om -eller tilbygning? Hvor mange faggrupper skal i spil? Hvilke byggemæssige færdigheder har du? Hvor meget tid kan du afsætte til projektet?

Er du i tvivl om hvilken entreprise, der er den bedste løsning til dit erhvervsmål, kan du altid kontakte os for rådgivning og vejledning.

elektriker viborg - erhverv relæ

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S