Elektriker Privat

Om elinstallation og relæ til privatejendomme

Der er mange ting, man som privat ejer skal tage stilling til, og de rigtige elinstallationer er bestemt en af dem. Hvis man ikke er erfaren inden for området, kan det være svært at finde hoved og hale i alle de forskellige el-løsninger, der er på markedet – som i øvrigt er i rivende udvikling. Derfor sørger Viborg Elektrikeren for altid at bevare overblikket for dig. Vi holder os opdateret på de nyeste teknologier indenfor området, så vi kan tilbyde vores kunder den bedste vejledning og de mest optimale løsninger.

Vi løser alle former for el-opgaver. Alt lige fra løsninger til der skal sikre mere komfort til de komplekse el-løsninger, der skal til for undgå uforudsete uheld i din private bolig.
Vi udskifter, reparerer og monterer alle elinstallationer. Uanset om det gælder maskiner som hårde hvidevarer, brand -og sikringsalarmer, internet og antenne, stikkontakter eller lys med fokus på komfort og rigtig lyssætning. Vi tilbyder el-tjek, trådløse kontakter og styring af elektriske installationer fx. ventilation, lys osv. Vi udskifter dine gamle gruppetavle og HFI-relæ til tidssvarende modeller.

Gruppetavlen forsyner boligen med strøm og i el-tavlen sidder komponenter bl.a. HPFI-relæ, som beskytter mod livsfarlige stød og brande, der opstår som følge af el-fejl. Hvis relæet virker optimalt, vil det slukke al strøm, så snart den registrerer en fejl. Med andre ord, er denne del helt essentiel for din bolig og sikkerheden.

Som privatkunde er det også værd at bemærke, at du kan få håndværkerfradrag på en lang række af vores serviceydelser bl.a. opsætning af nye ledninger, nye føringsvej, indfræsning af ledninger i vægge, installation af tyverialarm, installation eller udskiftning af varmestyringsanlæg, solceller og installation eller forbedring af ventilationssystem.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.


BrandinstallationElektriker ErhvervElektriker PrivatSikringsinstallationSolceller
Til- og ombygning

Overvejer du en til -eller ombygning af din bolig? Så kontakt os allerede i dag. Sammen kan vi finde de helt rigtige løsninger til dit drømmehus.
Vi tilbyder brugbare services til dig, der står overfor et større husprojekt fx demontering af ældre elinstallationer, etablering af midlertidig strøm samt levering, montering og tilslutning af nye elinstallationer. Desuden gælder det for alle vores services, at de bliver afprøvet efter opsætning. Vi går ikke før, dine elinstallationer virker, som de skal.

Vi kender til de overvejelser det er værd at gøre sig, når man står overfor et større husprojekt. Når du skal have opsat nye elektriske installationer, er det blandt andet værd at overveje, om det er de traditionelle løsninger eller moderne løsninger som fx IHC, der passe bedst til dig og dine behov. IHC (Intelligent House Control) er til dig, der ønsker et intelligent hjem. Denne moderne løsning giver dig mulighed for at fjernbetjene alle dine elinstallationer, når som helst og hvor som helst via din smartphone, iPad eller computer. En løsning, der sparer dig for energi og penge, og som samtidig giver tryghed.

Nybyggeri

Et nybyggeri giver dig muligheden for at få et hus lige efter dine drømme, men et sådant projekt kan nemt tage pusten fra én. Vigtige beslutninger skal træffes, uforudsete processer og udgifter vil forekomme, og man kan nemt miste overblikket.

Hos Viborg Elektrikeren vil vi gerne hjælpe dig til at processen bliver så gnidningsfri som muligt. Derfor tilbyder vi totalløsninger inden for elektrikerfaget.
Vi er klar med kyndig rådgivning og vejledning til individuelle og funktionelle løsning lige fra idéfasen. Vi er med dig hele vejen, når der skal planlægges, projekteres og bygges.
Vi ved at et projekt af en sådan kaliber kræver fokus og overblik.

Hvis du vælger Viborg Elektrikeren garanterer vi for at vores autoriserede elektrikere altid yder et professionel stykke arbejde samt vejleder dig
Vi gør altid vores ypperste for at få tingene til at falde i hak, så dit drømmehus står færdigt til tiden. Uanset hvilke spørgsmål eller problemer, du måtte støde ind i, står vi altid klar med kompetent rådgivning og professionel udførelse af alle opgaver.

Energioptimering

Med en række nemme tiltag kan du opnå store energibesparelser til gavn for miljøet og din økonomi. Det kan vi hjælp dig med. Vi starter med at afdække dine behov, for derefter at kunne finde de løsninger der er så energieffektive som muligt.

Når man snakker effektiv energioptimering er belysning ofte et oplagt sted at starte. Belysning har stor betydning for dit samlede energiforbrug og for driftsomkostningerne. Nogle af de faktorer, som vi går ind og vurderer på ved en energioptimering af lys er: lysstyrke, hensigtsmæssig placering og om lyset er tændt uden for brugstiden.

I mange tilfælde vil dit ventilations -og klimaanlæg også kunne energioptimeres. En ændring vil ikke alene kunne ses på elregningen, men samtidig sikre dig et mere komfortabelt indeklima.
I nogle tilfælde vil det også være relevant at kigge på energioptimering af kompressorer, som kræver ganske lidt tilpasning for at opnå synlige resultater.
Der er desuden tilskud at hente til flere af de tiltag, der skal sikre en energioptimering fx opsætning af solfangere og varmepumper.

Ønsker du at høre mere om energioptimering eller en vurdering af om der er penge at spare, som følge af et reduceret energiforbrug i din husstand, kan du kontakte os. Vi har mange års erfaring på området og er derfor i stand til at tilpasse energiforbruget efter individuelle behov.