Elektriker til private

Om el-installation og relæ til privatejendomme

Der er mange ting, man som privat ejer skal tage stilling til, og de rigtige elinstallationer er bestemt en af dem. Hvis man ikke er erfaren inden for området, kan det være svært at finde hoved og hale i alle de forskellige el-løsninger, der er på markedet – som i øvrigt er i rivende udvikling. Derfor sørger Elektriker Viborg for altid at bevare overblikket for dig. Vi holder os opdateret på de nyeste teknologier indenfor området, så vi kan tilbyde vores kunder den bedste vejledning og de mest optimale løsninger.

Vi løser alle former for el-opgaver. Alt lige fra løsninger til der skal sikre mere komfort til de komplekse el-løsninger, der skal til for undgå uforudsete uheld i din private bolig.
Vi udskifter, reparerer og monterer alle elinstallationer. Uanset om det gælder maskiner som hårde hvidevarer, brand -og sikringsalarmer, internet og antenne, stikkontakter eller lys med fokus på komfort og rigtig lyssætning. Vi tilbyder el-tjek, trådløse kontakter og styring af elektriske installationer fx. ventilation, lys osv. Vi udskifter dine gamle gruppetavle og HFI-relæ til tidssvarende modeller.

Gruppetavlen forsyner boligen med strøm og i el-tavlen sidder komponenter bl.a. HPFI-relæ, som beskytter mod livsfarlige stød og brande, der opstår som følge af el-fejl. Hvis relæet virker optimalt, vil det slukke al strøm, så snart den registrerer en fejl. Med andre ord, er denne del helt essentiel for din bolig og sikkerheden.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S

Til- og ombygning

Overvejer du en til -eller ombygning af din bolig? Så kontakt os allerede i dag. Sammen kan vi finde de helt rigtige løsninger til dit drømmehus. Vi tilbyder brugbare services til dig, der står overfor et større husprojekt, fx demontering af ældre elinstallationer, etablering af midlertidig strøm samt levering, montering og tilslutning af nye elinstallationer. Desuden gælder det for alle vores services, at de bliver afprøvet efter opsætning. Vi går ikke før, dine elinstallationer virker, som de skal.

Vi kender til de overvejelser det er værd at gøre sig, når man står overfor et større husprojekt. Når du skal have opsat nye elektriske installationer, er det blandt andet værd at overveje, om det er de traditionelle løsninger eller moderne løsninger som fx IHC, der passe bedst til dig og dine behov. IHC (Intelligent House Control) er til dig, der ønsker et intelligent hjem. Denne moderne løsning giver dig mulighed for at fjernbetjene alle dine elinstallationer, når som helst og hvor som helst via din smartphone, iPad eller computer. En løsning, der sparer dig for energi og penge, og som samtidig giver tryghed.

elektriker viborg - el-tjek
elektriker viborg - el-installation eltavle

Nybyggeri

Et nybyggeri giver dig muligheden for at få et hus lige efter dine drømme, men et sådant projekt kan nemt tage pusten fra én. Vigtige beslutninger skal træffes, uforudsete processer og udgifter vil forekomme, og man kan nemt miste overblikket.

Hos Elektriker Viborg vil vi gerne hjælpe dig til at processen bliver så gnidningsfri som muligt. Derfor tilbyder vi totalløsninger inden for elektrikerfaget. Vi er klar med kyndig rådgivning og vejledning til individuelle og funktionelle løsning lige fra idéfasen. Vi er med dig hele vejen, når der skal planlægges, projekteres og bygges. Vi ved at et projekt af en sådan kaliber kræver fokus og overblik.

El-teknisk specialinstallation - solceller, alarmsystemer og meget mere

Som privatkunde er det også værd at bemærke, at du kan få håndværkerfradrag på en lang række af vores serviceydelser bl.a. opsætning af nye ledninger, nye føringsvej, indfræsning af ledninger i vægge, installation af tyverialarm, installation eller udskiftning af varmestyringsanlæg, solceller og installation eller forbedring af ventilationssystem.

Hvis du vælger Elektriker Viborg garanterer vi for at vores autoriserede elektrikere altid yder et professionel stykke arbejde samt vejleder dig. Vi gør altid vores ypperste for at få tingene til at falde i hak, så dit drømmehus står færdigt til tiden. Uanset hvilke spørgsmål eller problemer, du måtte støde ind i, står vi altid klar med kompetent rådgivning og professionel udførelse af alle opgaver.

elektriker viborg - energioptimering solceller

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S