Brand- og sikringsinstallationer

Er du sikker på dine elinstallationer?

Sikkerhedsstyrelsen har opsat nogle retningslinjer inden for elinstallationer og el-anlæg. Disse lovpligtige eftersyn af elinstallationer sikrer at installationerne er funktionsdygtige og i sikkerhedsmæssig forsvarlig tilstand, så der ikke opstår brand eller andre el-relaterede ulykker.

Et el-eftersyn omfatter de væsentligste krav af sikkerhedsmæssig betydning i forbindelse med beskyttelse mod elektrisk stød og brand. Dette syn gennemføres typisk i forbindelse med boligskifte. Et el-syn er derimod mere detaljerede, og her vurderer vi samtidig om elinstallationerne er tidssvarende. Det er et frivilligt syn og bruges ofte i forbindelse med handel af andelslejligheder og erhvervsejendomme. Hos Elektriker Viborg sørger vi for din sikkerhed, når vores faglærte elektrikere yder autoriserede el-eftersyn og el-syn med systemgodkendte materialer i forbindelse med reparation og nye installationer. Ved el-eftersyn i erhvervsmål er der nogle ting, man skal være opmærksomme på.

Et forsamlingslokale der kan rumme mere end 150 mennesker skal gennemgå kontrol af elinstallationer hvert andet år. Det omfatter altså bl.a. biografer, restauranter, selskabslokaler og idrætshaller. Formålet med el-eftersyn i landbrugsbedrifter er ligeledes at afklare om elinstallationerne er funktionsdygtige og lovlige, for således at undgå fejlkilder til fx driftsstop og brand. Et el-eftersyn kan i mange tilfælde desuden medføre forsikringsmæssige fordele for ejeren.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S

Brandsikkerhed og alarmsystemer

Hos Elektriker Viborg har vi et stort udvalg af alarmsystemer. Vores autoriserede og kompetente elektrikere sørger altid for at kontrollere dine alarmsystemer i henhold til om de lever op til eventuelle påbud fra brandvæsnet eller forsikringen. Uanset om dine nuværende installationer trænger til et eftersyn, optimering eller udskiftning er vi klar med sagkyndige medarbejder, som kan garantere driftssikre, komplette løsninger til dit private hjem eller din virksomhed.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder indenfor brandinstallationer bl.a. ABA (automatisk brandalarmeringsanlæg), som er et følsomt anlæg, der varsler med en høj lyd, hvis der kommer røg i lokalet, så du kan opdage en eventuel brand i tide. Anlægget er desuden programmeret til at alarmere brandvæsenet helt automatisk. Vi tilbyder også ABDL-anlæg, som vha. røgdetektor styrede holdemagneter lukker en branddør automatisk ved røgudvikling eller brand. Dermed forhindres branden i at udbredes til andre sektioner.

Vores store repertoire dækker endvidere ABV (brandventilation), AGA (automatisk gasalarmanlæg), ARS (automatisk rumslukningsanlæg, forskellige typer af røgventilationsanlæg, sprinkler og meget mere. Fælles for alle vores løsninger er, at tryghed, funktionalitet og sikkerhed er højeste prioritet.

elektriker viborg - el-service
elektriker viborg - data it-installation

Adgangssystemer

Elektriker Viborg tilbyder alsidige og effektive muligheder indenfor adgangssystemer. Vi leverer og monterer sikringsløsninger til både private husstande og store og små virksomheder inden for det offentlige og private. Vi har stort kendskab til de produkter, der findes på markedet og er derfor godt rustet til at hjælpe dig med enhver opgave.

Vi tilbyder systemer inden for ADK (automatisk adgangskontrol), som er en løsning til virksomheden, der ønsker fuld kontrol over, hvem der har adgang til bestemte arealer og i hvilke tidsrum. Dette gøres via elektroniske kort eller brikker, som sikrer et nøglefrit og bekymringsfrit system, hvor der kan reageres hurtigt og effektivt, hvis uheldet er ude. Vi tilbyder desuden opsætning, installation, renovering eller udbygning af alle typer dørtelefoner i bl.a. virksomheder, boligforeninger og andre steder, hvor adgangskontrol er nødvendig.

Vi ved at sikring af ejendomme og bygninger samt dens værdier er vigtig for din tryghed og kontrol. Derfor har vi også specialiseret os i tyverialarmer, videoovervågning mm. Uanset hvad dit behov er, har vi sikringsløsninger, der matcher.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S