Energioptimering

Effektivisering af dit energiforbrug

Med et par tekniske tiltag kan du opnå væsentlige energibesparelser til gavn for både miljøet, din økonomi og ejendommens samlede energiforbrug. Netop dér kommer vores fagmænd til undsætning. Vi starter med at afdække kundens behov og installationernes stand og kapacitet. Derefter finder vi den eller de løsninger, der er optimale for behov og forbrug.

Når vi snakker om effektiv energioptimering, er belysning ofte et oplagt sted at starte. Belysning har stor betydning for dit samlede energiforbrug og for driftsomkostningerne. Nogle af de faktorer, som vi går ind og vurderer på ved en energioptimering af lys er: Lysstyrke, hensigtsmæssig placering og om lyset er tændt uden for brugstiden.

I mange tilfælde vil ejendommens ventilations -og klimaanlæg også kunne energioptimeres. En ændring vil ikke alene kunne ses på elregningen, men samtidig sikre dig et mere komfortabelt indeklima. I nogle tilfælde vil det også være relevant at kigge på energioptimering af kompressorer, som kræver ganske lidt tilpasning for at opnå synlige resultater. Der er desuden tilskud at hente til flere af de tiltag, der skal sikre en energioptimering feks. opsætning af solfangere og varmepumper.

Ønsker du at høre mere om energioptimering eller en vurdering af om der er penge at spare, som følge af et reduceret energiforbrug i din husstand eller arbejdsplads, kan du kontakte os. Vi har mange års erfaring på området og er derfor i stand til at tilpasse energiforbruget efter individuelle behov.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service leveres i samarbejde med:

B.E. Installationer A/S